Trainingen

U bent hier: Home / Trainingen

Trainingsprogramma

Oud Arlesteyn biedt een compleet, in eigen beheer ontwikkeld en uitstekend gewaardeerd, trainingsaanbod voor onderhoud, opzetten of auditen van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en MVO. Ook voor auditvaardigheden als presenteren en communiceren zijn trainingen ontwikkeld. Daarnaast werkt Oud Arlesteyn samen met gerenommeerde specialisten voor bijvoorbeeld persoonsgebonden veiligheidstrainingen.

Vorm

Trainingen worden zowel via in-company als via open inschrijving verzorgt. Een in-company training start altijd met een intake en het op maat maken van het trainingsmateriaal.

Leerzaam en leuk

Uitgangspunten zijn dat trainingen van Oud Arlesteyn niet alleen leerzaam, maar ook leuk zijn en dat het wat oplevert voor zowel de deelnemer als de organisatie waarvoor hij of zij werkzaam is. Dat onze manier van trainen wordt gewaardeerd blijkt uit de diverse evaluatieformulieren en mondelinge reacties. Quotes waarop wij trots zijn: “Eindelijk een ISO training die leuk was”.

Actueel

Oud Arlesteyn heeft in samenwerking met haar kennispartners en VCAinVORM.eu de audittraining voor VCA gecertificeerde bedrijven opgezet. Naast normkennis komen met name de auditvaardigheden en interviewtechnieken aan bod. De docenten zijn ervaren lead auditoren bij certificerende instellingen en zij hebben een praktische kijk op veiligheid.