Rotterdam

Kwalitatief onderwijs Oud Arlesteyn in Rotterdam

 

U wilt een goede training genieten in het onderhoud, opzetten of auditen van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en MVO? Dan heeft u nu uw zoektocht voltooid! Oud Arlesteyn Rotterdam kan u dit namelijk exact aanbieden, in een kwalitatief hogere mate dan andere bureaus u deze trainingen kunnen aanbieden.

 Bij Oud Arlesteyn volop ontplooiing

Oud Arlesteyn is een advies- en trainingsbureau op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Een training in Rotterdam houdt in dat u theorie voorgeschoteld krijgt die gekoppeld wordt aan de praktijk in uw organisatie. Doordat onze docenten erg veel ervaring hebben en sterk professioneel ingesteld zijn, kunnen ze u praktijkvoorbeelden voorleggen waaruit u lering kunt trekken en die ook tegen zult komen in uw dagelijkse bedrijfsleven. Een ander punt dat ook als erg positief ervaren wordt door oud deelnemers van onze trainingen in Rotterdam, is dat er via (geregistreerde) kennispartners specifieke kennis kan worden ingeleend, wanneer hier behoefte aan is.

Voordelen aan locatie

De voordelen aan de locatie in Rotterdam zijn dat u de trainingsdagen gewoon vlakbij uw huis of werkplek kunt volgen en geen tijd hoeft te spenderen om naar de trainingsdagen in Oudewater te komen, daarnaast is de locatie niet afgelegen, dus makkelijk te bereiken.

Aansluitende theorie en praktijk

Na onze trainingen in Rotterdam heeft u een goed beeld hoe u bijvoorbeeld interne ISO audits goed kunt uitvoeren en hoe u ervoor kunt zorgen dat externe ISO audit goed uitpakt. Hierdoor krijgt uw organisatie een betere status en kan uzelf als zowel uw bedrijf verder groeien. Bij de ISO trainingen in Rotterdam wordt bij de ISO training dan ook uitgegaan van de nieuwste norm van de ISO, de norm ISO 9001:2008.

Rotterdam

U leert hoe u bepaalde aspecten kunt bijschaven en perfectioneren: crisiscommunicatie, directiebeoordeling, Basic ISO 9001, Basis VCA, leveranciersbeoordelingen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), presentatietechnieken, projectmanagement, stakeholders communicatie, veiligheid-, gezondheid- en milieu (VGM) en de VCA norm.

Beste Opleider van Nederland

Oud Arlesteyn is genomineerd tot Beste Opleider van Nederland, een eer waarvan niet elk onafhankelijk bureau spreken kan. We zijn hier dan ook erg trots op en proberen deze nominatie om te zetten tot daadwerkelijk de beste opleider. Daarom zullen wij maximale toewijding aan de kandidaten blijven geven en bent u gegarandeerd van optimale trainingen in Rotterdam.