Over ons

U bent hier: Home / Over ons

oudarlesteyn_profiel_rob
Ing. R.J. van der Poel
Directeur Oud Arlesteyn

Oud Arlesteyn is een onafhankelijk advies- en trainingsbureau op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement en MVO. Binnen projecten is de overdracht van kennis essentieel. Training en communicatie zijn dan ook belangrijke onderdelen van de projecten. Daarnaast biedt Oud Arlesteyn diensten aan op het gebied van interim- en/of projectmanagement, veiligheidsanalyses en (crisis)communicatie. Wanneer er behoefte is aan specifieke kennis kan deze via (geregistreerde) kennispartners worden ingeleend. Op deze wijze kan Oud Arlesteyn de slagvaardigheid en de betrokkenheid van een kleinere organisatie combineren met de voordelen van een multidisciplinair kennisnetwerk! Onze jarenlange ervaring in (senior) management, kwaliteits denken en vooral doen, gecombineerd met een no nonsense aanpak zorgen voor een loyale en tevreden klantenkring. We zijn u graag van dienst en laten u graag ervaren wat “Betrokken, Betrouwbaar en Betaalbaar ” werkelijk is.

Waarom Oud Arlesteyn ?

vc-pie-hide-icon

vc-pie-hide-icon

vc-pie-hide-icon

8,6 is het gemiddelde evaluatiecijfer voor onze trainingen.
98% van onze adviesklanten is zeer tevreden.
81% van onze adviesklanten is tevreden met de doorloopsnelheid tot aan certificaat.

oudarlesteyn_profiel_team

Meer over Oud Arlesteyn

Onze MVO missie

Klik hier voor onze missie ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Onze visie

Veranderen is noodzakelijk, doet u het niet dan doen uw concurrenten het wel. Zonder frictie geen vooruitgang is een gezegde. En een verandering lukt dan ook alleen in organisaties die willen leren. Om succesvol te kunnen opereren zijn heldere en gemeenschappelijke doelen noodzakelijk. De succesvolle organisatie kenmerkt zich door variëteit in competenties en het optimaal benutten van de capaciteiten van medewerkers. Dat dit niet vanzelf gaat is duidelijk. Dat maakt ons vak zo leuk!

Management systemen zijn bedoeld als hulpmiddel in een organisatie om de activiteiten te kunnen structureren. Dat is nodig omdat een groot gedeelte van de activiteiten als standaard kunnen worden beschouwd. Het structureren en zo eenvoudig mogelijk laten verlopen van deze activiteiten levert dan tijd op . Wanneer iets mis gaat in een organisatie zijn er een aantal mogelijke oorzaken:

  1. men wil niet
  2. men weet het niet
  3. men kan het (nog) niet

De tweede mogelijkheid heeft te maken met een gebrek aan scholing en training en bij de derde mogelijkheid is goede interne communicatie essentieel.

Klinkt stoer, maar lukt dat ook? In veel gevallen wel, zoals blijkt uit onze loyale en sterk groeiende klantenkring.

En eerlijk is eerlijk: het lukt dus niet altijd. Veel hangt immers ook af van de betrokkenheid van alle partijen.

Maar dat wij met onze ruime ervaring in ontwerp, implementatie en praktische toepassing een gedegen gesprekspartner zijn is een feit.

Belt u ons voor een afspraak?

Onze strategische partners

logo_bsi        logo-mvo-nederland    ito_logo

Een greep uit onze referenties