ISO training

Wat u heeft aan de ISO training

Om het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie te optimaliseren wordt er vaak gebruik gemaakt van de interne ISO audit, wat verschilt met de externe. Bij beiden wordt hetzelfde gedaan, uitgaande van een bepaalde norm. In de trainingen leert u hoe deze interne en externe audits voor uw bedrijf werken en goed uitpakken.

Theorie aan praktijk gekoppeld

Wat een belangrijk aspect van onze ISO trainingen is, is dat u eerst de theorie geleerd krijgt, het leertraject kunt u inplannen in uw eigen tijd. Vervolgens volgt een trainingsdag waarin deze theorie gekoppeld wordt aan de praktijk van uw organisatie. Heel gericht wordt met u gekeken naar waar het proces mankementen vertoont en hoe dit verbeterd kan worden. Belangrijk is dus om de stof te beheersen en deze eigen te maken tijdens de trainingsdagen.

Waarom een ISO training bij Oud Arlesteyn?

Onze ISO trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden gegeven door ervaren lead auditoren. U krijgt bepaalde interview technieken geleerd, rapportage technieken en evaluatie technieken. Deze aspecten zijn allemaal erg belangrijk bij de interne audit. Het doel van onze trainingen is dat de deelnemer zelfverzekerd zijn gang in de organisatie maakt en daar een gedegen interne audit kan uitvoeren, rapporteren en evalueren. Om dit goed te kunnen uitvoeren zijn normkennis en de juiste vragen stellen erg belangrijk. Ook is de cursus in het Engels te volgen bij Oud Arlesteyn.

ISO training

Reacties van vorige cursisten

De reacties van de mensen die onze ISO training al eens gevolgd hebben, is nog nooit negatief geweest. Voorbeelden zijn: “De trainer heeft naast de nodige theoretische kennis ook duidelijk veel ervaring en slaagt erin veel herkenbare situaties te schetsen en hoe daarmee om te gaan” en “Ondanks dat ik de enige cursist was, is de cursus toch doorgegaan. Voor mij heeft het opgeleverd wat ik ermee wilde bereiken, namelijk een opfrissen van de kennis. De cursus heeft in ontspannen sfeer plaatsgevonden en de trainer heeft verstand van zaken. De docent heeft op een boeiende en interactieve manier de cursus gebracht en is zeer ervaren op dit gebied”.

Ook u verwelkomen we graag

Omdat er altijd iets te verbeteren valt, denken we dat we ook voor u veel kunnen betekenen! Ook kunnen wij aanbieden om mee te lopen met een “echte” interne audit, als dit door u aangevraagd wordt. Ook hier kunt u zeer veel van leren. Wij hopen u graag te mogen verwelkomen voor een cursus bij Oud Arlesteyn