Den Haag

In Den Haag veel leren over goede structuren in uw bedrijf

U bent op zoek naar een effectieve manier voor het optimaal laten functioneren van uw bedrijf of organisatie, maar u weet niet wat hierbij belangrijk is of hoe u weet niet hoe u deze belangrijke factoren kunt optimaliseren. Dan zijn de trainingen van Oud Arlesteyn in Den Haag zeer geschikt voor u.

 

Wat staat centraal in de trainingen?

In onze educatie in Den Haag staan onderhoud, opzetten of auditen van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en MVO centraal. Het optimaliseren van deze systemen zijn dus een effectieve manier voor de groei van uw organisatie. Ook biedt bieden we in Den Haag diensten aan op het gebied van interim- en/of projectmanagement, veiligheidsanalyses en (crisis)communicatie.

Wat voor kennisoverdracht vindt er plaats?


Omdat we een onafhankelijk bureau zijn, staat overdracht van kennis bij ons centraal. We zijn niet voor niets genomineerd voor Beste Opleider van Nederland. Bij ons kunt u in den Haag (meerdere) trainingsdagen volgen waarin u kiest voor het leren over crisiscommunicatie, directiebeoordeling, Basic ISO 9001, Basis VCA, leveranciersbeoordelingen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), presentatietechnieken, projectmanagement, stakeholders communicatie en/of veiligheid-, gezondheid- en milieu (VGM) en de VCA norm.

Den Haag

Wat cursisten in Den Haag kunnen verwachten

In onze ISO trainingen in Den Haag wordt u onder andere geleerd hoe u interne ISO audits als zowel externe ISO audits het beste laat verlopen en uitpakken. Hierbij gaan we uit van de recentste ISO-norm: ISO 9001:2008. Door u te leren hoe deze norm werkt en u leert hoe u hieraan goed kunt voldoen, is uw bedrijf in staat verder te groeien.

 

Overige positieve punten

In Den Haag kunt u de theorie die u leert direct koppelen aan de praktijk, doordat onze docenten kijken naar de huidige staat waarin uw organisatie zich bevindt en u hierbij praktijkvoorbeelden zullen leveren die u zult herkennen uit het dagelijkse bedrijfsleven, of later nog tegen zult komen. Door in Den Haag te leren wat de beste manieren kunnen zijn om bepaalde situaties aan te pakken, kunt u dit in zulke gevallen toepassen op het juiste moment. Onze opleidersscore is een 8.3, wat terug te zien is in de ervaringen van cursisten: concrete antwoorden op vragen, zeer ervaren trainers, professionaliteit gecombineerd met humor en enthousiasme, ontspannen sfeer. We hopen ook u veel kennis bij te kunnen brengen!