Amsterdam

Getraind worden in Amsterdam ten bate van uw bedrijf

In Amsterdam bieden wij allerlei trainingen aan die gebaseerd zijn op de norm ISO 9001:2008 in onze ISO training. Omdat u hier misschien niet een goed beeld bij hebt, zal er straks uitgelegd worden wat wij in onze trainingen voor u kunnen betekenen. Wat belangrijk is om te weten, is dat uw organisatie na een educatie stukken sterker kan komen te staan, doordat we een onafhankelijk advies- en trainingsbureau zijn en we overdracht van kennis dus het meest important achten.

Wat voor kennis wordt er overgedragen?

De kennis die wij in Amsterdam voor u paraat hebben, hebben alles te maken met het optimaliseren van uw organisatie, in de vorm van het perfectioneren van het managementsysteem, vooral op de belangrijkste gebieden; kwaliteit, veiligheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In Amsterdam kunnen wij u veel bijbrengen over de volgende aspecten: crisiscommunicatie, directiebeoordeling, Basic ISO 9001, Basis VCA, leveranciersbeoordelingen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), presentatietechnieken, projectmanagement, stakeholders communicatie, veiligheid-, gezondheid- en milieu (VGM) en de VCA norm.

Hoe wordt dit zichtbaar?

De vraag ontstaat hoe zichtbaar wordt dat uw bedrijf werkelijk gegroeid is in de structuur. Hiervoor bestaat de ISO audit, een onderzoek naar het functioneren van uw managementsysteem. Na de trainingen in Amsterdam krijgt u een goed beeld hoe u een interne ISO audit uitvoert en hoe u een externe zo positief mogelijk in uw voordeel laat bepaalt. Hierdoor kan uw bedrijf groeien en weet u hoe de structuren zo efficiënt mogelijk in elkaar moeten zitten.

Amsterdam

Veel expertise in Amsterdam

In de educatie die u geniet bij ons in Amsterdam zal het u opvallen dat onze docenten ervaren zijn en u voorbeelden uit de praktijken kunnen voorleggen die u zult herkennen. Er zal u geleerd worden wat de beste aanpak is bij dit soort situaties en de voorbeelden zullen een directe connectie hebben met de situatie waarin uw organisatie zich bevindt. De theorie wordt dus gekoppeld aan uw praktijk.

Beste opleider van Nederland

Omdat Oud Arlesteyn genomineerd is tot de Beste Opleider van Nederland, kunnen wij u garanderen dat onze diensten vanuit Amsterdam aan u kwalitatief van een hoog niveau zijn. Onze cursisten zijn vaak te spreken over de heldere verhalen die ze te horen en te lezen krijgen, er ruimte is voor vragen waarop duidelijke antwoorden gegeven worden en de rustiek die ervaren wordt bij de cursus in Amsterdam.