Advies in Toolboxen en LMRA

U bent hier: Home / Advies in Toolboxen en LMRA

VCA inVorm biedt een praktische oplossing voor VGM-bijeenkomsten en Toolboxmeetings! En dat voor een jaarlijks bedrag waarvoor u het zelf niet kunt doen!

Toolboxen

Voor slechts € 106,20 (excl. BTW) per jaar ontvangt u:

  • Een uitgebalanceerd en weloverwogen jaarplan van overlegvormen, vaste onderwerpen en suggesties
  • Een registratiemap met handleiding voor het gebruik en relevante achtergrondinformatie over de registratieverplichtingen en tips voor het organiseren van Toolboxmeetings
  • Maandelijks één of meerdere uitgewerkte Toolbox presentaties inclusief toelichting.

Voor meer informatie, ga naar onze site voor veiligheidsinformatie: www.vcainvorm.eu of bestel direct via de knop.

LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse)

Eind 2008 is de nieuwe VCA‐norm 2008/05 uitgebracht. Nieuw hierin is de zogenaamde LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) die vóór aanvang van het werk door de medewerkers moet worden uitgevoerd. De LMRA regel geldt zowel voor VCA* als VCA** en Petrochemie gecertificeerde bedrijven.

De VCA norm verlangt dat alle medewerkers alle op de werkplek aanwezige risico’s herkennen en de juiste maatregelen kunnen treffen om risico’s te beperken of uit te sluiten. Dan moeten ze dus goed geïnformeerd zijn (vandaar het belang van Toolboxmeetings, ook voor VCA* bedrijven).

Een handig pasje op creditcard formaat, duurzame kwaliteit en simpel van tekst en vorm, bedoeld om het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te verhogen. Voor meer informatie ga naar onze site voor veiligheidsinformatie: www.vcainvorm.eu of bestel direct via de knop.